Saturday, 24 December 2011

Hello :)

waaaahhhhhh ... rasenye dah berhabuk page nie , lame sgt aku tk bukak & update page ni . Hahh !! malas betol nk update . Facebook & twitter pon aku jarang2 je bukak . Maklomlaa , makhluk pemalas mcm aku nie ape~ape pon mls nk buat . huhuu ..Huhh !! cuti yg pnjg ni betol2 menderakn aku . bosan betol kt rumah nie tk thu ape nk buat . Naseb baek ade novel yg menemani aku . Sampai menangis~nangis aku bace novel tuu. Kasihku Abadi . Betol~betol menyayat hatiku .. 
Actually , aku tkde papew interesting entry pon . Just wanna to membebel je . Hahhaa .. 
Okay laa . malas ak nk menaip pnjg-pnjg . that's enough . bye bye ^_^

Thursday, 15 December 2011

:)

“Tuhan memberikan kita dua kaki untuk berjalan, dua tangan untuk memegang, dua telinga untuk mendengar dan dua mata untuk melihat. Tetapi mengapa Tuhan hanya menganugerahkan sekeping hati pada kita ? Kerana Tuhan telah memberikan sekeping lagi hati pada seseorang untuk kita mencarinya. Itulah Cinta …