Monday, 4 February 2013

Week 4th :)

Hyee readers :) haaaaaa dah masuk 4 minggu kot ak kat kolej ni. cepat kan waktu berlalu. pejam celik pejam celik dah dekat sebulan kot ak kt sini. daaannnn kenangan pun dah byk kenangan selama ak kt sini. dah ramai org yg ak jumpa selama kt sini. macam-II ragam . btw, ak dah mula rasa seronok kt sini. ak mula knl ramai senior, tk kira lelaki or perempuan. ak dah kenal students dari coarses yg lain , mcm kak eyka, kak adda, shah, danial, & others . Ak dh kurangg rase malu kt sinii. hahaa dah nk tunjuk belangg agaknya. ak dh kenal zedd, yusri, & beberapa org yg lain lagi dari kolej jiran, MJII . Agaknya laa, mesti lagi best kot klau dapat kenal & berkawan dgn lebih ramai org kt area ni. tksalah rasenye, BERKAWAN BIAR BERIBU . hmmmm macam mne pula dgn study ? study ak rasenye dah smakin stabil . harap-II lepas ni makin stabil. klau tk stabil , kne bagi stabil jugak. bahaya tauu. sbb ak mengharapkan keputusan final sem exam yg terbaik & sgt-II baikkk :) harap-II macam tulaaa . rasenye , best jgk kot blajar accountingg, sebabbb no more science subject :) ak hanya blajar pasal accounting & business . buat sem 1 ni, ak blajar 6subjects . Business accountingg, Business Mathematics, Business , ITE, English, & Amal Islami. wahhhh dahh tkde Chemistry laaaa. suka nyaaaaa XD walaupun mcm tuu, ak kne struggle jgk. accountingg pun bkn senang & boleh dibuat main-II jgk tauu. focus tuu pentingg. rasenye , klau ade minat tak susah sgt kot . study biarlah bersungguh-sungguh . Akhirulkalam, semoga ak terus bahagia kat sini & dapat lebih ramai kawan & kenalan :) Byee


Sufia dgn Rachael , si gadis cantik dari Sarawak :)