Friday, 8 February 2013

End of 4th week :)

Halloooo :) wahhhh , harini dah hari jumaat lahh . maknanya, CNY holiday dah bermula . hmmmm walau macam mana pun , malam ni baru kaknie datng jemput ak, memandangkan dia terpksa tunggu husbandnya balik keje dulu ptg ni . haaa ak baru je habis first test ak for Business Mathematics . Fuuuhhhhh lega rasenye .. . bukan ape , walaupun hanye test je, tp ak takut jugak , sbb markah test ni akan mempengaruhi markah final exam ak nanti . lagipun , ak nak buktikan pada madam yg ak boleh buat walaupun ak budak baru yg dh tertinggal certain subtopics  .. btw, dalam byak-II subjects , accountingg yg paling ak takut sekali . yelaaa ak dtg tanpa basic . hahhh kwn-II yg lain tkpe la diorg dh ade basic account. yg ak ni masih terkial-kial lagi . wlau mcm mna pun , moga-II smuanya okay . begitu juga dgn subject Intro to Business . . . . btw, ak baliiiikkkkk hariiiniiiiiiiiiiii !!!! dan kawan-II ak yg kt PLKN pun balikkk & mula bercutiii . wlaupun dpt bercuti kejap je , tp ak tumpang gembira buat mereka , atleast diorg dh dpt jenguk-II rumahh ,berehat & buat aktiviti diorg sendiri . yeeaahhhh ak turut gembira tauu utk diorg . lagipun , ak faham mcm mna perasaan diorg kt sana. komfirm rase nakkk sgt-II balik rumahh . memandangkan ak pun penah berada di kem plkn , that's why ak faham sgt-II keadaan diorgg . haaaaaaaaa rinduuunyaaa nak jumpaaa kawan-II se-MRSM . skrg ktorg tengah komfius psl tarikh keluarnya result SPM 2012 . mcm-II rumours yg ak dengar , tp tktau yg mna satu yg betul . tkpe laa , ak saba jee . lagi cepat lagi bagus . lagi cepat ak dapat ke MRSMKK dan lagi cepat ak dapt jumpa kawan-II yg dah lama ak tkjumpe :) okkayy yaaa . papaiii *lambaii tangann