Saturday, 19 January 2013

Petangggg yangg amaaannn :)

Hiii  :) Harinii tkde benda best pun nk citer . Hmmm . Btw, ak dh dftr kt KPM ni hari Khamis . Semalam ak dh masuk kelas tauu, tu pun dua kelas je , Business & ITE . Pagi tdi, Kamsis ktaorg , Kamsis Aisyah ,ade program . Pagii, bermula dgn senamrobik, sukaneka, & tayangan movie . Main-II dgn senior & kawan-II . Actually, ak pun taktau ape prasaan ak dpt msuk kolej ni. Happy ? Menyesal ? Sedihh ? Hahaaa tk suree . yg pasti ak tk kan pernah menyesal dgn pilihan ak nii. Walaupunn , dlu ak nak sgt masuk university, tpi at last, ak masuk kolej je. Teruukkk sgt ke ak ni ? Hmmm tak kesah lh , yg pentingg belajar kat sini freeeeee & I should be lucky to be here . Sebab , ak dpt ringankan beban my mom & the whole family. My job here is struggling for my studies. That's what HEP said to me during the registration . Okayy, from now on, I'll works harder. Please pray for me!